Beoordelingen van La Cubanita 's Hertogenbosch

Recente recensies van La Cubanita 's Hertogenbosch

5 sterren na 35 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben voor 55 euro aan warme en koude tapas afgehaald bij La Cubanita in Den Bosch. Het was heerlijk! Alles was bij thuiskomst (15 minuten rijden) nog goed warm. Echter worden gefrituurde tapas, als de zeeduivel en de diverse kroketjes taai. Die zullen we de volgende keer niet meer nemen.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk bestellen Super smakelijk eten Heerlijk

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, warm en grote porties!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed te eten maar niet heel speciaal, best prijzig en ik heb niet het idee dat het allemaal echt ambachtelijk vers gemaakt is.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak is prima en de prijs ook. Helaas een knookje in de albondigas en de maïskolven waren veel te lang doorgegaard of te vaak opnieuw verhit. Oh ja, de plastic bordjes waren door de hitte helemaal vervormd/ gesmolten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Op tijd klaar, goed warm thuis aangekomen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima tapas , goed verzorgd en lekker

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed alternatief in de tijd dat we nog niet naar de horeca kunnen om daar uit eten te gaan. Bestellen en afhalen ging makkelijk en snel, vooraf al betaald via ideal zodat er geen contact meer nodig was bij het afhalen. Het eten zelf was lekker en netjes in schalen verpakt. Enige opmerking: het leek alsof niet alle bakjes goed tegen warm eten konden. Een deel van de bakjes zag er wat verschrompeld uit.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dikke vette 10 jongeeuh

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een goed verzorgde warme schotel, alles was lekker vers! Aanrader, grote eters iets extra bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, maar wel minder lekker dan wanneer we in het restaurant eten. Ik denk dat het vooral komt doordat de verschillende tapas bij elkaar in één box zitten. Ze nemen de smaken van elkaar over. Je mist natuurlijk ook de sfeer van het restaurant, dat scheelt ook.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze waren per ongeluk iets vergeten mee te leveren waardoor we twee keer moesten rijden om het op te halen. Super lief personeel heeft netjes opgelost en ons zelfs extra wat gegeven. Super lief!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke actie. Als tevreden eter bij cubanita binnen deze deal aangepakt. Helaas is de ervaring echt anders omdat je niet de mix hebt zoals je ze in t restaurant zou kiezen. De boxen zou ik paar euro duurder maken met ook een vooraf en achteraf. Ja die kun je er nu ook al bij kiezen maar voor de eerste keer niet geprobeerd..

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer lekker gegeten. Heel leuk verpakt. De drankjes waren heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van het heerlijke eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk gegeten

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer maar alle gerechten waren lauw misschien een idee om het beter te verpakken de schalen waren afgedekt met aluminium folie.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de porties erg klein. De bordjes waren gebobbeld en gesmolten toen ik thuis kwam. De hoeveelheid verpakkingsmateriaal en afval vonden we dusdanig indrukwekkend dat we hebben besloten niet nog eens te bestellen. Flyers en visite kaartjes zijn niet nodig want je weet ze al te vinden, tandenstokers en papiertjes voor je handen hoeft ook niet als je thuis eet. Die enorme rietjes zien er grappig uit maar zijn totaal onnodig, we hadden niet eens drinken besteld. De service bij het afhalen vond ik wel goed, was een vriendelijke dame :) Het eten zelf was een beetje fleps, ik had daar wel meer van verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed geregeld. Alleen een tip. Graag bij de sausjes vermelden waar het bij hoort. Verder was het top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Gaan we zeker nog een keer doen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de hamburgertjes waren favoriet! Op afgesproken tijd gehaald 👍

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk en precies genoeg voor 2personen, wel kleine eters ga zeker nog een keer bestellen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

alle tapaz waren warm en erg lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gebruik gemaakt van het afhalen van de tapas en het was erg lekker! Eten was goed warm, kwaliteit zoals we gewend zijn in het restaurant en in tijden van Corona een prima oplossing! We komen snel weer een hapje eten als het restaurant weer open mag!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Makkelijk bestelprocedure, nog lekker warm bij thuiskomst na afhalen. Verder nog twee gratis drankjes en glazen bij de bestelling gekregen. Kortom een aanrader. Na de coronacrisis mogen ze wat mij betreft nog zeker de mogelijkheid voor afhalen aan blijven bieden

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling was iets later klaar dan was afgesproken, maar dit was verder geen probleem. Het gratis blikje en glas van Di Saronno was helemaal top! Leuke verassing.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed! Fijn dat we op Koningsdag toch hebben kunnen genieten van heerlijke tapas in het zonnetje in onze tuin! Goede kwaliteit, goede service en zich keurig gehouden aan de maatregelen. Voor ons mag ook na deze Corona-tijd de optie 'afhalen' blijven bestaan!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was onze eerste keer maar prima kwaliteit. We hopen dat de afhaal mogelijkheid ook na de Coronaa crisis blijft bestaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een lekkere chick! :-O

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg leuk dat je kunt afhalen nu. Netjes ingepakt en lekker eten. Personeel super vriendelijk. Eten bevat wel veel zout denk ik, ik heb er altijd lang last van (extreme dorst)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, alleen jammer dat jullie de aardappeltjes vergeten waren.