Beoordelingen van La Cubanita 's Hertogenbosch

Recente recensies van La Cubanita 's Hertogenbosch

5 sterren na 106 reviews

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten & super leuk geregeld voor een jarige, nadat ik dit aangegeven had. Topservice.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, mooie normale porties en het was nog lekker warm toen we thuis kwamen

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was niet heel lekker. Zag er wel lekker uit maar zat weinig smaak aan. De friet was veelste zout.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaak was eerlijk. Alles zag er goed verzorgd uit, maar was snel afgekoeld. Misschien andere verpakking? De kipspiesjes vond ik erg droog. Ik heb even moeten wachten, maar dat was niet erg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde, ook telefonisch nog goed geholpen.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was gewoon heerlijk! 3 schalen voor 2 personen was zeker voldoende! Het was goed verpakt en thuis nog heerlijk warm.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijk en netjes bij afhalen. Eten was heerlijk en nog goed warm bij thuiskomst. Uitstekend en zeker een aanrader.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was al heel erg koud toen we thuis waren. Nu voor de tweede keer besteld, maar vind het zo niet meer voor herhaling.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker eten en vriendelijk personeel!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn zoon wordt altijd helemaal gelukkig als we la cubanita bestellen. Dat is alles waard.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima contact, vriendelijke en adequate service. De tapas waren prima. Tip: maak 't mogelijk om niet alleen op de dag zelf te bestellen maar al eerder.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapasboxen. Goed warm.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit: smaakte net zo lekker als in jullie restaurant ! Ik zie uit naar het einde van de lockdown en dan komen we weer snel bij jullie genieten.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super, haal hier elke week! ;)

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker. Een keer iets anders thuis. Hopelijk kunnen we snel weer gezellig live genieten bij La Cubanita.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer van ouds heerlijk!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super leuke medewerkster! Het eten is ook heerlijk;) ik miste alleen 1 gerecht.. Kan gebeuren!

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles netjes verpakt om thuis toch 'uit eten' te kunnen. Was heerlijk!

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was echt super lekker en veel! We hebben ontzettend genoten.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk.. Voor herhaling vatbaar. En dan ook nog een leuke verrassing voor mijn man omdat ie jarig was die dag

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super dikke 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en wat een behulpzame medewerkers!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben ontzettend genoten!!!!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk en netjes ingepakt

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en genoten. Alleen moeten we een volgende keer de tapas nog even in de oven opwarmen, het eten was toch enigszins afgekoeld. Maar zoals je kunt lezen, het is zeker voor herhaling vatbaar.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker en warm TOP! Alleen jammer dat er geen bruin brood bij zat maar alleen wit. Hopelijk weer snel op voor heel t menu 😅

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat was ons eten heerlijk gisteren! Super vers. Ik vond de garnalen in knoflook heerlijk en ook kip omwikkelt met spek. Enige minpuntje: Er was 1 sausje bij de zoete aardappel frietjes vergeten. We komen zeker weer een keer afhalen!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed verzorgd. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was snel koud en de saté spiesen waren erg hard. De balletjes, hamburgers, varkenshaas, kipvleugels en pasta salade waren lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles lekker aleen de zoete aardappelen waren koud

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, voor herhaling vatbaar!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super geregeld en het smaakte goed. Leuker is als we gewoon ter plaatse hadden kunnen eten maar dit was met alle regeltjes een super altenatief. Zeer tevreden.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Goed gegeten en fijn dat het afhalen nu kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker! Alleen jammer dat het al warm meegegeven werd hierdoor was het snel koud. Het zou fijner zijn als je het zelf thuis op kunt warmen.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkah!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij waren echt heel tevreden. We hebben lekker gegeten, de kwaliteit was echt net zo goed als in het restaurant zelf.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was TOP. Goed en netjes verpakt. Heerlijk gegeten. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al diverse malen wezen eten in het gezellige restaurant. Nu de Corona epidemie is uitgebroken en de gehele horeca geen gasten mag ontvangen bestellen we het eten en halen we het op, waarbij ik keer op keer enorm vriendelijk word ontvangen. Het eten word met liefde bereid, met zorg verpakt en is heerlijk vers en erg lekker. Echt een aanrader !!!!!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al een keer eerder besteld en toen was het al goed. Nu nog beter. Op de bakjes van de sausjes stond waar het voor was. Iets wat ik de vorige keer als feedback had gegeven. Was was top.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en leuk gedaan! Super geholpen!! Onze complimenten, zeker voor herhaling vatbaar. Hopen dat jullie ook snel weer open mogen!!

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgelopen weekend (corona-tijd) bestelling geplaatst en afgehaald bij La Cubanita Den Bosch. Eten was lekker zoals altijd. Goed verpakt, warm en op tijd klaar. Service ook top, bedankt!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit eten en de afhaal was goed georganiseerd.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen ging zeer gemakkelijk en het smaakte in 1 woord heerlijk. Bedankt!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapas! Thuis genoten van Spaans ‘uit eten’! Dankjewel!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De warme gerechten werden op het moment van ophalen nog afgemaakt zodat ze warm mee konden, netjes. Helaas niet in een verpakking waarin het ook warm bleef onderweg. De losse tapas zaten in open bakjes. De schaal met warme tapas stond wat scheef in de tas (recht paste schijnbaar niet), waardoor de helft van de gamba's in de champignon roomsaus van de varkenshaas zat. Verder waren de gerechtjes prima bereid, dipsausjes apart in dichte bakjes, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Alles was nog perfect warm toen ik thuis kwam! Gaan we zeker vaker afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

wat een service, omdat ik de gerechten pas een dag later wilde serveren, heeft men op alle gerechten de bereidingswijze geschreven en op alle sausjes waar die bij hoorden. en zelfs had men hartjes getekend. geweldig. hartelijk dank.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, heerlijke tapas, goed verzorgd en alles stond warm op tafel.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

4x warm tapas box: Hoewel het eten voldoende was, ben ik niet helemaal tevreden. Spareribs waren niet gemarineerd, varkenshaas met spek en kip bacon rolletjes waren helaas niet mals maar helaas droog van smaak. Vandaar dat ik maar 3 sterren geef.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kroketten smaakten allemaal het zelfde. Het was handiger geweest dat alle bestellingen verdeeld waren over 4 verschillende schalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snel klaar

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk...alleen jammer dat als je n stukje moet rijden het niet meer erg warm is..misschien n tip om t beter te verpakken

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel. Goede keuze.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gehaktballetjes en hamburgertjes waren geen versproducten maar voorgegaarde snacks

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Op mijn verjaardag afgelopen woensdag 18-11 een online bestelling geplaatst. Voorheen een aantal keer in het restaurant gegeten en waren benieuwd naar de afhaal kwaliteit en hoeveelheid (waar voor je geld ja/nee). Eten opgehaald op de afgesproken tijd. Stond netjes klaar, dus direct rechtsomkeer naar huis gereden. Thuis aangekomen met een gezelschap van 4 personen de tasjes uitgepakt en uitgestalt op de eettafel. Al snel werd duidelijk dat we dit alles niet op konden, maar het stond geweldig en gezellig op de eettafel. Het eten was lekker krokant, vers en nog goed warm. Nadat we klaar waren was er dus nog best veel over. Mijn zus die even snel met haar man een gebakje kwam eten voor mn verjaardag moest ook nog eten en die heeft samen met haar man het restant opgegeten en vonden het geweldig lekker. Kortom dit gaan we zeker nog eens een aantal keren doen op deze manier. “Lacubitana” bedankt 🤩

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goede kwaliteit, hoeveelheid en warme tapas! Aanrader!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles in orde, goed verpakt, gefrituurde gerechtjes apart gedaan, dus niet in plastic box. Tip: omdat we ook nog gerechtjes in de oven warm hebben gehouden, is het wellicht een idee om daar van die gerechtjes in oven bestendigde bakjes te doen. Toch blijft het het lekkerste als je uit eten kunt gaan. Je gerechtjes direct op tafel vanuit de keuken blijft toch het lekkerst.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heeelijk gegeten!! Wat een verwennerij!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed, maar ik vond het niet voldoende goed ingepakt. Ik hoefde slechts 500 meter te fietsen naar huis, maar daar aangekomen was het toch sterk afgekoeld en heb ik het in de magnetron gezet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden zowel koude als warme tapas besteld. Aangezien we een uitgebreide avond hadden, waren de warme hapjes al koud(er) geworden maar 1 a 2 minuten in de magnetron en het was weer heerlijk warm en geen “magnetronsmaak” dus dit was ideaal. En zoals vanouds gewoon lekker zo als het eten van La Cubanita altijd is !

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald. Was erg lekker en goed verzorgd.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben voor 55 euro aan warme en koude tapas afgehaald bij La Cubanita in Den Bosch. Het was heerlijk! Alles was bij thuiskomst (15 minuten rijden) nog goed warm. Echter worden gefrituurde tapas, als de zeeduivel en de diverse kroketjes taai. Die zullen we de volgende keer niet meer nemen.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk bestellen Super smakelijk eten Heerlijk

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, warm en grote porties!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed te eten maar niet heel speciaal, best prijzig en ik heb niet het idee dat het allemaal echt ambachtelijk vers gemaakt is.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak is prima en de prijs ook. Helaas een knookje in de albondigas en de maïskolven waren veel te lang doorgegaard of te vaak opnieuw verhit. Oh ja, de plastic bordjes waren door de hitte helemaal vervormd/ gesmolten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Op tijd klaar, goed warm thuis aangekomen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima tapas , goed verzorgd en lekker

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed alternatief in de tijd dat we nog niet naar de horeca kunnen om daar uit eten te gaan. Bestellen en afhalen ging makkelijk en snel, vooraf al betaald via ideal zodat er geen contact meer nodig was bij het afhalen. Het eten zelf was lekker en netjes in schalen verpakt. Enige opmerking: het leek alsof niet alle bakjes goed tegen warm eten konden. Een deel van de bakjes zag er wat verschrompeld uit.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dikke vette 10 jongeeuh

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een goed verzorgde warme schotel, alles was lekker vers! Aanrader, grote eters iets extra bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, maar wel minder lekker dan wanneer we in het restaurant eten. Ik denk dat het vooral komt doordat de verschillende tapas bij elkaar in één box zitten. Ze nemen de smaken van elkaar over. Je mist natuurlijk ook de sfeer van het restaurant, dat scheelt ook.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ze waren per ongeluk iets vergeten mee te leveren waardoor we twee keer moesten rijden om het op te halen. Super lief personeel heeft netjes opgelost en ons zelfs extra wat gegeven. Super lief!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke actie. Als tevreden eter bij cubanita binnen deze deal aangepakt. Helaas is de ervaring echt anders omdat je niet de mix hebt zoals je ze in t restaurant zou kiezen. De boxen zou ik paar euro duurder maken met ook een vooraf en achteraf. Ja die kun je er nu ook al bij kiezen maar voor de eerste keer niet geprobeerd..

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer lekker gegeten. Heel leuk verpakt. De drankjes waren heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van het heerlijke eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon heerlijk gegeten

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer maar alle gerechten waren lauw misschien een idee om het beter te verpakken de schalen waren afgedekt met aluminium folie.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden de porties erg klein. De bordjes waren gebobbeld en gesmolten toen ik thuis kwam. De hoeveelheid verpakkingsmateriaal en afval vonden we dusdanig indrukwekkend dat we hebben besloten niet nog eens te bestellen. Flyers en visite kaartjes zijn niet nodig want je weet ze al te vinden, tandenstokers en papiertjes voor je handen hoeft ook niet als je thuis eet. Die enorme rietjes zien er grappig uit maar zijn totaal onnodig, we hadden niet eens drinken besteld. De service bij het afhalen vond ik wel goed, was een vriendelijke dame :) Het eten zelf was een beetje fleps, ik had daar wel meer van verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed geregeld. Alleen een tip. Graag bij de sausjes vermelden waar het bij hoort. Verder was het top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker! Gaan we zeker nog een keer doen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, vooral de hamburgertjes waren favoriet! Op afgesproken tijd gehaald 👍

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het was heerlijk en precies genoeg voor 2personen, wel kleine eters ga zeker nog een keer bestellen

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

alle tapaz waren warm en erg lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gebruik gemaakt van het afhalen van de tapas en het was erg lekker! Eten was goed warm, kwaliteit zoals we gewend zijn in het restaurant en in tijden van Corona een prima oplossing! We komen snel weer een hapje eten als het restaurant weer open mag!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Makkelijk bestelprocedure, nog lekker warm bij thuiskomst na afhalen. Verder nog twee gratis drankjes en glazen bij de bestelling gekregen. Kortom een aanrader. Na de coronacrisis mogen ze wat mij betreft nog zeker de mogelijkheid voor afhalen aan blijven bieden

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Bestelling was iets later klaar dan was afgesproken, maar dit was verder geen probleem. Het gratis blikje en glas van Di Saronno was helemaal top! Leuke verassing.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed! Fijn dat we op Koningsdag toch hebben kunnen genieten van heerlijke tapas in het zonnetje in onze tuin! Goede kwaliteit, goede service en zich keurig gehouden aan de maatregelen. Voor ons mag ook na deze Corona-tijd de optie 'afhalen' blijven bestaan!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was onze eerste keer maar prima kwaliteit. We hopen dat de afhaal mogelijkheid ook na de Coronaa crisis blijft bestaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een lekkere chick! :-O

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg leuk dat je kunt afhalen nu. Netjes ingepakt en lekker eten. Personeel super vriendelijk. Eten bevat wel veel zout denk ik, ik heb er altijd lang last van (extreme dorst)

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten, alleen jammer dat jullie de aardappeltjes vergeten waren.